06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Diensten

Producten en projecten, eenmalig of regelmatige ondersteuning. Samen bespreken we de mogelijkheden.
Samen maken we afspraken

Diensten

Strategiegesprekken – website – socials – inrichting

Welke vraag je hebt, welke dienstverlening je ook nodig hebt, samen maken we afspraken. Heb je behoefte strategie voor socials en website? Ik adviseer en voer uit, dat is de kracht en het persoonlijke van COMM-ON+.

Het is jouw keuze hoe ik jou mag helpen. Lees meer over mij, neem contact met me op of lees mijn blogs, waarin ik meer vertel over mijn ontwikkelingen en ervaringen.

Ondersteuning per uur of opdracht

Ondersteuning in communicatie met een klein aantal uren, projectmatig of als opdracht, maak je wensen bespreekbaar. COMM-ON+ zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt om te doen waar je goed in bent: jouw onderneming runnen. Je krijgt weer lucht om je passie te volgen, te groeien en ontwikkelen.

Eindredacteur huisblad Uit het h’ART

Sinds 2021 eindredacteur van het huisblad voor de drie huizen van Stichting Seniorenhuisvesting ZuidVeluwe: de Aleidahof in Bennekom, de Roosebrink in Wageningen en de Timanshof in Bennekom. Klik op de afbeelding om te bekijken.

Download hier het blad

Communicatie
Share This