06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Diensten

Producten en projecten, eenmalig of regelmatige ondersteuning. Samen bespreken we de mogelijkheden.
We maken samen afspraken

Diensten

LinkedIn of sparren over website vormgeving en inrichting

Behoefte aan uitleg over LinkedIn, hoe je je profiel het best kan inrichten? Ik help je daarbij. Heb je behoefte om te sparren over je website, de indeling, vormgeving of de inhoud? Ook dat is communicatie en daar kan ik je in ondersteunen. Veel ZZP-ers gingen je voor, maar ook gewoon werkzoekenden die een steun in de rug nodig hadden om beter voor de dag te komen via online platforms. Ook voer ik (tijdelijke) opdrachten uit voor bedrijven, stichtingen of andere organisaties. Ik adviseer en voer uit, dat is de kracht en het persoonlijke van COMM-ON+.

We maken samen afspraken. Dat is de basis. Na een kennismaking en een brainstorm heb ik een beeld bij wat jij nodig hebt. Ik stel voor waar ik je bij kan ondersteunen. Het is jouw keuze wat ik uit handen neem. Lees meer over mij, neem contact met me op of lees mijn blogs, waarin ik meer vertel over mijn ontwikkelingen en ervaringen.

Ondersteuning per uur of opdracht

Ondersteuning met een klein aantal uren, projectmatig of als opdracht, maak je wensen bespreekbaar. Als ondernemer heb je dezelfde processen, taken en rollen als in een grote organisatie. Daar is vaak te weinig tijd voor, je doet dit in het weekend of de kennis is niet in huis. COMM-ON+ zorgt zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt om te doen waar je goed in bent: jouw onderneming runnen. Je krijgt weer lucht om je passie te volgen, te groeien en ontwikkelen. Of … heb je ook weer eens tijd om zondagavond met de benen op de bank te genieten van een goed boek, Heel Holland Bakt of Zondag met Lubach 🙂

Uit de praktijk: Communicatie RondReumaLive – Wereldreumadag 2020

Mijn kennismaking met ReumaNederland, al een hele tijd geleden, voelde als een warm bad. De organisatie van waaruit ik mensen met reuma begeleid bij de training ReumaUitgedaagd!. Deze dag, RondReuma Live op 12 oktober 2019, versterkte mijn gevoel: een hechte organisatie met een missie: een betere kwaliteit van leven met reuma.

De collega’s van ReumaNederland delen een passie. Ze werken met hart en ziel voor de organisatie. Iedereen is betrokken en zijn een schakel van de keten het patiëntencongres een succes maken. Ik sprong bij waar nodig, hielp mensen op weg naar hun zaal of workshop en had mijn eigen taak. Het was samen werken en een fijn wij-gevoel. Deze dag bracht mensen met reuma bij elkaar, dé mogelijkheid voor het maken van nieuwe stappen, kennis opdoen van de laatste ontwikkelingen, nieuwe inzichten, in workshops dingen uitproberen en in contact komen met elkaar. De organisatie en communicatie van RondReuma Live is een traject geweest waarbij velen betrokken waren en ik vanaf juni 2019 meedacht en meewerkte. Uiteindelijk is het de keten van kleurrijke schakels die de dag RondReuma Live een succes heeft gemaakt. Mijn inzet was een schakel in het grote geheel, de kleurrijke ketting. Hoe mooi is dat!

Persoonlijk – Communicatie – Verbinden – Ontzorgen – Dat is de +

Bekijk de presentatie van COMM-ON+

Ik ondersteun bij onder andere:
 • LinkeIn privé training ‘OpMaat’
 • Website actualiseren en verbeteren
 • Teksten schrijven
 • Redactie website
 • Contentplanning en sociale media bijhouden
 • Klantcontact (vragen beantwoorden, afspraken maken)
 • Schakel met derden
 • Nieuwsbrief schrijven en versturen
 • Schrijven en uitvoeren van communicatieplannen en campagnes
 • Ordenen en structureren
 • Organiseren en plannen
 • Projectondersteuning

Wil je weten of werken met een Virtueel Professional / Virtueel Assistent – COMM-ON+ iets voor jou is en of deze vorm van ondersteuning bij jou past? Vul dan de checklist in.

Share This