06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Ondernemers die ambitieus genoeg zijn willen groei zien in hun onderneming, doorstomen en zich verder ontwikkelen naar het volgende level. Nieuwe producten, meer klanten, meer omzet. Ik sprak laatst met een innoverende ondernemer. Een echte pionier, die altijd vooruit kijkt en vol nieuwe ideeën zit. Hij weet te schakelen van het ene naar het andere, zoekt de verbinding om weer verder te gaan ontwikkelen. Alleen… hij komt tijd te kort, heeft geen privétijd meer en daar ligt hij zelfs wakker van. Zijn ideeën krijgen hierdoor niet de ruimte om te ontwikkelen en zo stagneert de gewenste groei van zijn bedrijf. Zo jammer dat hij daardoor mooie kansen laat liggen. Herken je dat gevoel? Het gevoel dat zegt dat je eigenlijk extra hulp nodig hebt, dat er iets knaagt, maar ook dat je het liefst alles in eigen handen wilt houden. In control wil zijn?

In control, geen werk uit handen

De ondernemer in mijn verhaal is er nog aan niet toe zaken uit handen geven, waardoor hij meer ruimte en tijd zou krijgen om te gaan doen wat hij het liefst doet: pionieren en ontwikkelen! Hij komt niet gewoon niet aan toe, omdat hij het liefst alles bij zichzelf houdt en geen werk uit handen geeft. Zo weet hij zeker dat alles gaat zoals hij dat wilt (hmmm). Ergens weet hij dat hij meer ondernemend zou zijn wanneer hij wel zaken uit handen geeft. Dat levert ruimte op voor de ontwikkeling van zijn bedrijf wat uiteindelijk meer omzet genereert.

Ben jij ook ondernemer en herken je je hierin, dat je graag de touwtjes in handen houdt? Dan wil ik heel graag met jou het gesprek aangaan en uitzoeken waar jij als ondernemer mee worstelt. Tijdgebrek? Slaaptekort? Eigenlijk wel dingen willen los laten, maar toch in control willen blijven? Noem maar op. Ik ga daarvoor heel graag om de tafel met jou! Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend interview om te ontdekken dat het ook anders kan.

Share This