06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Hoe schrijf je lekkere content, of gewoon een leuk bericht op Facebook

Het is goed mogelijk dat je door het ‘stil zitten’ in de #coronacrisis vaker de pen pakt, mobiel pakt om een leuk bericht op Facebook te plaatsen. Of je schrijft je eerste blog. Ook wanneer op zakelijk gebied weinig gebeurt wil je het liefst online zichtbaar zijn en blijven. Hoe doe je dat en waar houd je dan rekening mee?

Met regelmaat loopt mijn hoofd over van ideeën, zinnen, woorden, en “dit moet ik opschrijven voor ik het vergeet”.  Ik vind het gewoon leuk om te schrijven. De dagelijkse dingen die ik meemaak en deze te vatten in woorden, of het nu gaat om persoonlijke ervaringen, ervaring als zzp-er of geanonimiseerde ervaringen uit mijn omgeving. Ik leer ervan en ik merk dat anderen het waarderen. Dat schrijven doe ik door content te genereren in de vorm van een blog of quote.

 

Wil je ook schrijven maar loop je vast? Lees dan mijn tien tips

Wil jij ook schrijven maar weet je niet hoe je moet beginnen of loop je vast? Download en lees dan mijn gratis tips. En deze zijn voor zowel zakelijk als privéberichten te gebruiken.

Hulp nodig bij het schrijven?

Natuurlijk wil ik je helpen een koers te bepalen. Neem dan contact met mij op en ik ondersteun je graag!

Share This