06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Er komt werkelijk niets uit mijn handen. Ik ben niet in orde, snotterig, geen koorts. Alles wat was gepland gaat niet door. Ik behoor tot de kwetsbare (bizar idee maar waar). Heel veel mensen zoals ik.
Ik blijf thuis of loop wat met de honden (met gepaste afstand). Het is tenslotte prachtig weer, frisse lucht is gezond. Het is mooi op de heide. Mijn kleurboek weer uit de la gepakt en lees ik meer. Misschien wat #inspiratie op doen. Tijd voor #reflectie zei een vriendin.

Mijn dochters, eindexamenkandidaten, wachten in spanning af. Kunnen ze de toetsweek binnenkort inhalen? Voorbereiden op de eindexamens of worden die ook uitgesteld? #Onzekerheid.
Ondertussen luister ik op Radio 2 naar het liedje speciaal geschreven voor dit keer de zelfstandig ondernemer, geschreven in 2,5 uur door Niels Geusebroek. Getalenteerd is ie, in die korte tijd zo’n mooi lied, bijzonder. Wat een bijzondere tijd. Een tijd die mensen bij elkaar brengt op de meest geniale manieren, klaar staan voor elkaar en zorgen voor elkaar #trots. Je bent nooit alleen… en daar houden we aan vast. Zet ‘m op #ZZP-er!

Share This