06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

De stap die ik maakte buiten de comfortzone is het meer dan waard geweest.

Ik begon ermee in mei. Een nieuwe opdracht, eindredactie voor het blad Uit het h’ART, het huisblad voor de bewoners van de Roosebrink, Aleidahof en Timanshof.

Zo vlak voor de vakantie is deze opdracht afgerond. Wat nog komt is de evaluatie voor de puntjes op de i en om het blad een volgende keer nog beter, nog leuker en nog meer te laten aansluiten bij de doelgroep. De ontwikkeling en eindredactie van dit huisdblad is een dynamisch proces.

Zo voor de vakantie voelt dit als een afsluiting met een nieuw begin. Een leuk blad voor en door de bewoners van 3 huizen in Wageningen en Bennekom (Stichting Senioren Huisvesting ‘Zuid-Veluwe’).

Verhaal van het leven

Het blad vertelt het verhaal van de bewoners en gaat vooral over wat hen bezig houdt en hoe ze mooie dingen in hun leven meemaken.Ik ben trots en dankbaar dat ik al die mooie gesprekken heb kunnen voeren om die verhalen te vatten in woorden op papier. Daarbij is mijn wens dat het de lezer inspireert en dat de bewoners elkaar beter leren kennen en in elkaar herkennen. Deze glossy verschijnt 2 keer per jaar.

Samenwerking

Dit blad kan alleen tot stand komen door samen te werken met de 2 coördinatoren van de huizen, het bestuur, de vormgever, fotograaf en de drukker.

Je leest het blad digitaal door het te downloaden op de site van Stichting Senioren Huisvesting ‘Zuid-Veluwe’

Share This