06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Op 23 mei schoof ik aan bij de redactie van het ledenmagazine Icare. Ik heb geluk gehad dat ik dat heb gedaan. Het heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Samenwerken en verbinden staan centraal en leveren uiteindelijk het mooiste resultaat.

Samenwerken

Samenwerken om met zorg tot een blad te komen waar de leden informatie kunnen halen en handige tips over onder andere een gezonde levensstijl, mantelzorg en wat een ledenconsulent voor je kan doen. Een magazine voor een groot aantal doelgroepen, wel allemaal lid, maar zo verschillend qua leeftijd, levensfase en levensstijl.

Ik ervaar dat er een enorme keuze en diversiteit is aan onderwerpen om de doelgroepen te informeren. En dat te vatten in 1 blad is toch best een ingewikkelde klus. Deze keer zijn er onderwerpen verweven in het thema waarbij ze mijn input willen, een interview. Het interview is binnenkort ingepland. Wat deze planning betreft, die is scherp, tijdens het overleg en het vervolg wordt die strak gevolgd. Heerlijk, structuur, weet je waar je aan toe bent.

Verbinding

De ledenvereniging zoekt de verbinding met de doelgroepen. Dat is ook 1 van de redenen om een gastredacteur aan te laten schuiven. Je bent als gastredacteur actief betrokken bij de creatie van het magazine. Dat heb ik als erg waardevol ervaren.

Deze editie van het Icare ledenmagazine ligt in september op de deurmat. Ik ben nu al nieuwsgierig naar het resultaat.

Share This