06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Heerlijk. Genieten met mijn lief van een avondje uit. Leuk restaurant in Wageningen, goede kaart. Top locatie, huiskamersfeer. Het stel naast ons nam de huiskamersfeer erg serieus… de dame in kwestie trok haar schoenen uit. De avond vorderde en we waren inmiddels toe aan het dessert.

Ons buur trok opnieuw mijn aandacht. Dit keer pakte ze een schoenlepel om de schoenen weer aan te doen… nieuwe schoenen? Moeilijke voeten? Blaren op de hielen? Doet er niet toe. Ik vond het uiterst bijzonder om te zien. En ook goed vooruit gedacht. Blijkbaar wist ze dat ze last zou krijgen van haar voeten en dat ze moeite heeft met het aantrekken van de schoenen. En toen dacht ik aan mijn bedrijf, COMM-ON+…

Het bruggetje: mijn aanbod. Ik ondersteun en doe dat op maat. Daar komt geen schoenlepel aan te pas. Ik werk samen, spreek dingen door, overleg wat jij het liefst wil dat ik doe en wat daarvoor nodig is om dat goed te doen. Geen schoenlepel nodig ?  

 

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en kijk op mijn website! Wanneer je (nog) niet zeker weet of jij voor jouw bedrijf extra ondersteuning van een virtueel professional kan gebruiken, vul dan de checklist in!  

Share This