06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Ik sprak onlangs met een zelfstandig ondernemer, een prachtige vrouw met ambitie, geslaagd en succesvol. Ze ontdekte dat ze het niet langer alleen kan managen, een groeiend bedrijf en vol nieuwe ideeën voor haar onderneming waar ze maar niet aan toe komt. Ze heeft ondersteuning gevonden, een VP om haar zaken wel voor elkaar te krijgen, structuur te geven. Zo krijgt zij ruimte om te kunnen ontwikkelen. Door samen te werken met andere zelfstandige ondernemers maak je het jezelf een stuk gemakkelijker en plezieriger.

Dat gemak en plezier van samenwerken met een VP vind je terug in tijd waardoor je ruimte creëert voor creatie. En, zeker niet onbelangrijk, je hebt ook de gelegenheid om die extra tijd in te zetten voor je privéleven!  

De ambitieuze vrouw die ik sprak is zich er dus van bewust dat ze die extra paar handen en ogen goed kan gebruiken. Een VP waarmee ze de afspraak heeft iedere week een kwartiertje te sparren. Wat is nodig, waar heb je hulp bij nodig, waar heb je behoefte aan? Zitten we nog op 1 level? En dat is de kracht van werken met een VA, VP, PA, VM. Op gelijk niveau samenwerken en zaken oppakken. Jij doet waar jij goed in bent (en waar je ooit ondernemer voor bent geworden) en dat doet de VP ook! Wil jij weten hoe het is om ruimte te maken voor creatie en een geslaagd en succesvol ondernemer te worden? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag over.

Share This