06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Vaak komen tussen twee of meer mensen mooie gesprekken op gang over eigen vakkennis. Waarom zou je die niet delen? Ik interview voor vakgerichte communicatie of om verhalen te delen over mensen. Lees je mee?

Janny Hanegraaf en Ingrid Adriaensen, ze zijn aan elkaar gewaagd. Hebben een gedeelde passie: HAAR. De een op het hoofd en de ander in het gezicht. Ze gaan in discussie over wat nu het meest belangrijk is: Haar op het hoofd of gezichtsbeharing. Ik ben trots dat ik hen mocht interviewen.

Het hele interview lees je natuurlijk op de website van het Haarinstituut Ingrid Adriaansen en op de site van Permanent Mooi.

Mijn ervaring om de onderste steen boven te krijgen tijdens een interview

Interview voor vakgerichte communicatie of verhalen delen heb ik al meerdere keren mogen doen. In dienstverband en als ZZP-er. Bij de werkgever interviewde ik regelmatig om helder te krijgen wat en welke communicatie het beste zou werken voor een bepaald project of groep collega’s. Als zelfstand ondernemer, interview ik om de onderste steen boven te krijgen bij een nieuwe opdracht. Wat is er nodig en welke ondersteuning draagt bij aan de organisatie? Welke handen kunnen de ondernemer optimaal helpen?

Daarnaast interviewde ik de afgelopen drie jaar om verhalen te schrijven, levensverhalen van senioren en betrokkenen bij die senioren. Van Seniorenhuisvesting Zuid-Veluwe. Scroll helemaal naar beneden voor de laatste Uit het h’ART, magazine voor Seniorenhuisvesting Zuid-Veluwe.

En nu heb ik twee vakkundige dames mogen interviewen. Over haar! Lees je mee? Want wat is het meest belangrijk, haar op het hoofd of haar in je gezicht (wenkbrauwen bijvoorbeeld). Je leest ook of de dames er samen uitkomen.

Interesse in ondersteuning op maat of brainstorm

Neem vandaag nog contact met mij op voor een brainstormsessie. Laten we samen kijken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om effectiever te communiceren, zowel via interviews als andere communicatiemiddelen.

Jouw succes is mijn passie, en ik sta klaar om je te ondersteunen bij het bereiken van je communicatiedoelen. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt en professioneel overkomt in de wereld van webinars en e-books.

 

Wil jij succesvolle communicatie via webinars en e-books

Ik bied diensten op maat en ik geef je daarmee de vrijheid en rust die essentieel zijn voor een gebalanceerd leven. Of je nu een zzp’er bent die op zoek is naar ondersteuning of een MKB-bedrijf dat online wil groeien, ik sta klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle en stressvrije toekomst.

Share This