06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Als zelfstandig ondernemer ben je van alle markten thuis. Je werkt door de dag heen je dagelijks management weg, zorgt voor sales, statistieken, boekhouding, communicatie…. en dan is het de bedoeling dat je natuurlijk ook je dienst of product levert. Alle bordjes in de lucht. Werken met een Virtueel Professional, COMM-ON+ is voor de ondernemer het creëren van ruimte voor een nieuwe stap, een next level! Ruimte voor creatie!

Hakt in je omzet

Wellicht denk je dat die ruimte voor creatie geld kost. ‘Het hakt in mijn omzet’ zeg je dan waarschijnlijk. Dan ben je (nog) niet toe aan de volgende stap of zie je de meerwaarde nog niet van werken met een Virtueel Professional.  Maar wanneer je als ondernemer vol ideeën zit en die niet kan uitvoeren, omdat je alle ballen in de lucht moet houden, kom je nooit toe aan het volgende niveau van ontwikkeling van je bedrijf. Dan laat je juist omzet liggen. Hoe fijn zou het dan zijn om dat wel te kunnen doen. Om meer met jouw passie bezig kan zijn, doen waar je goed in bent. Dan weet ik ook dat je meer creëert en dus meer omzet genereert. Voor de boekhouding heb je toch ook een boekhouder? Voor de website een bouwer? Gewoon, omdat je in andere zaken beter bent.

Ruimte voor creatie kost geld? Inzet van een VP kost geld. Ja, maar je verdient terug doordat jij kan creëren en werken aan je ontwikkeling. Zoals je iemand inhuurt voor je boekhouding, zo huur je ook iemand in voor bijvoorbeeld je nieuwsbrief, klantcontact, teksten schrijven, ordenen, structureren, plannen. Zo heb jij meer tijd om te investeren in de ontwikkeling van je onderneming, dan is er ruimte voor creatie en uiteindelijk meer omzet. Jij doet waar jij goed in bent, dan doe ik dat ook!

Ook ruimte voor jezelf als ondernemer genereren of meer weten over werken met een VP? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Share This