06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Sinds de zomer zich aankondigde staat alles in een lagere versnelling. Rustig aan doorrijden, de zaak overzien, kijken wat mijn weg kruist. Wat op mijn pad komt. Deze snelheid is fijn, het is echt rustiger op de weg, de temperatuur heerlijk en de haast en onrust van het moeten neemt af.

Dat tempo bevalt mij nu goed. Ik merk dat ik daar behoefte aan heb zo vlak voordat ik ECHT op vakantie ga en me tegoed doe aan de heerlijke Griekse zon. Ik geef mezelf de ruimte voor zelfonderzoek. Waar sta ik en hoe wil ik de vakantie ingaan? Ik ga op reis en wat neem ik mee?

Zomer is NIET-DOEN modus

Uit de denkmodus stappen, het werk het werk laten, de dagelijkse beslommeringen even parkeren en alleen met mezelf en mijn gezin genieten van het NU. Ik ga op reis en neem mee: een blocnote voor het vastleggen van inspiratie. Inspirerende gedachten schrijf ik op om later nog eens terug te lezen en te gebruiken voor nieuwe stappen.

Zomer is ruimte voor zelfonderzoek

De zomer is het ultieme moment om te onderzoeken hoe je verder wilt. Verder met nieuwe ontwikkelingen, je bedrijf, je hobby of vrijwilligerswerk. Zonder dat je in een piekermodus komt of bezig blijft met de to-do list. Dat komt later. In rust komen de mooiste ideeën tot stand, ik laat het gebeuren.

Ik ben erg nieuwsgierig hoe jij je werk loslaat en je to-do list achter laat. En wat neem je dan mee in de plaats van to-do list? En kun je dat en wil je dat? Hoe ervaar jij vakantie? Ik lees het graag in een bericht. Reageer je niet? Ook dat is oké. Dan wens ik je een fijne vakantie toe met veel inspiratiemomentjes!

Share This