06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Als zelfstandig ondernemer vraag ik mezelf wel eens af hoe uniek je bent als zelfstandig professional, ZZP-er. In ons land zijn ruim 1 miljoen éénpitters actief! Dan zou je de vraag kunnen stellen ‘is jouw dienst of product nog wel ‘nodig’? Ik zeg volmondig JA. Waarom? Omdat iedere zelfstandige expert een dienst of product levert op zijn of haar eigen unieke manier, op smaak gebracht met eigen unieke ingrediënten. Ondernemen doe je met smaak. En smaken verschillen, ondernemers verschillen en dat maakt het zo leuk. De ingrediënten in jouw onderneming creëren de unieke smaakbeleving. Ondernemen is dan gelijk aan koken, dat doe je ook met toevoeging van eigen ingrediënten, op gevoel een smaak creëren, met pure passie.

Koken is als ondernemen?

Mijn zoon bracht me op het idee de link te leggen met koken. Hij is net gestart met de Pabo en leert daar onder andere hoe je lesstof boeiend kan maken en houden voor basisschoolkinderen. Hij doet dat door diversiteit en ingrediënten aan zijn lesstof toe te voegen. Die verduidelijken en maken de lessen smakelijk en ‘verteerbaar’. Achter de potten en pannen kwam hij met zijn verhaal en nieuwe ideeën. Hij maakt het recept uniek, bracht het op smaak, door op gevoel ingrediënten toe te voegen. Ik ben zelf een groot liefhebber van de Italiaanse keuken. De puurheid, de eenvoud en heerlijke kruiden. Natuurlijk ook de heerlijke variaties aan pasta’s! Dat bied ik mijn klanten ook! Puur, variatie, eenvoudig en passend, hands-on en flexibel. Dat is pas koken … uh dienstverlening op maat! Communicatie & Ondersteuning met een +. Persoonlijk en naar wens op smaak gemaakt!

Pure passie

Nagenoeg iedere ondernemer handelt vanuit pure passie, de drijfveer waarom hij ooit is gestart met ondernemen. En die onderneming groeit, ontwikkelt en daar is soms een extra paar handen en ogen nodig. Om te onderzoeken wat je nodig hebt, nodig ik je graag uit voor een brainstorm, een kennismaking en een kop koffie om uit te zoeken hoe ik jou kan ondersteunen bij je onderneming en de ontwikkelingen die je doormaakt als ondernemer. En welke ingrediënten je nodig hebt en hoe ik je kan helpen bij het maken van jouw unieke gerecht? Dat gaan we dan ervaren.

Share This