06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Als je denkt dat een virtueel professional, VA, VP of VSP alleen online werkt voor de opdrachtgever, dan heb je het mis. Vandaag hebben wij, Janny en ik samengewerkt aan strategie, content, beeld, blog en veel meer voor Permanent Mooi. Want ook de virtueel professional werkt live samen.

Dat deden we bij Hotel de Wageningsche Berg. Een fantastisch uitzichtpunt waar je in deze rustige tijd goed kan werken én vloggen.

Het was hard werken om alle punten op de agenda te bespreken. De zaken die ik oppak als virtueel professional zijn gericht op communicatie. Bij deze opdrachtgever ligt dat binnen mijn vakgebied communicatie. Denk hierbij aan:

  • Salesfunnel
  • Content voor blog, vlog, weggever en posts
  • Website
  • Communicatiestrategie

Voor een andere opdrachtgever kan mijn ondersteuning er weer heel anders uitzien. Alles is bespreekbaar tijdens een kop koffie of brainstormsessie. Ook de Virtueel Professional werkt live samen om het beste resultaat te verkrijgen en boven water te toveren wat werkelijk nodig is voor een ondernemer.

Vertrouwen

Wanneer je op afstand werkt voor de opdrachtgever is vertrouwen het uitgangspunt. Ik vind het belangrijk dat ik goed kan inlezen en begrijpen wat de opdrachtgever wilt, wat zijn of haar wensen zijn en vooral dat ik weer hoe die ander het liefst werkt. En ik zeg eerlijk, dat moet voor mij matchen, een klik om verbinding te kunnen maken met de ander.

Het is fijn als ondernemer af en toe een paar extra handen te hebben, iemand die met je mee denkt of met een frisse blik samen met jou zaken tegen het licht houdt. Dan hoef je niet alles alleen te doen.

Dus, heb je ook dringend behoefte aan ondersteuning? Neem dan gerust contact met mij op, ik sta altijd open voor een goed gesprek en een koffietje met ondernemers.

Misschien wil je meer eerst beter leren kennen, dat kan, lees hier meer over mij

Daarnaast wordt op diverse plekken geschreven wat ik dan doe, maak en over hoe ik samenwerk en mijn (coaching)skills inzet voor ondernemers en voor de klanten.

Mocht je er niet uitkomen, bel me dan voor een kennismaking 06 45 96 25 28.

Lees de reviews

Van tevreden ondernemers

Share This