06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Mijn kennismaking met ReumaNederland, al een hele tijd geleden, voelde als een warm bad. De organisatie van waaruit ik mensen met reuma begeleid bij de training ReumaUitgedaagd!. Deze dag, RondReuma Live op 12 oktober 2019, versterkte mijn gevoel: een hechte organisatie met een missie: een betere kwaliteit van leven met reuma.

De collega’s van ReumaNederland delen een passie. Ze werken met hart en ziel voor de organisatie. Iedereen is betrokken en zijn een schakel van de keten het patiëntencongres een succes maken. Ik sprong bij waar nodig, hielp mensen op weg naar hun zaal of workshop en had mijn eigen taak. Het was samen werken en een fijn wij-gevoel. Deze dag bracht mensen met reuma bij elkaar, dé mogelijkheid voor het maken van nieuwe stappen, kennis opdoen van de laatste ontwikkelingen, nieuwe inzichten, in workshops dingen uitproberen en in contact komen met elkaar. De organisatie en communicatie van RondReuma Live was een project waarbij velen betrokken waren en ik vanaf juni 2019 meedacht en meewerkte.

Uiteindelijk is het de keten van kleurrijke schakels die de dag RondReuma Live een succes heeft gemaakt. Mijn inzet was een schakel in het grote geheel, de kleurrijke ketting. Hoe mooi is dat!

Share This